Nejlepší nanuk ever, mami!

30. června 2016 v 20:36 | Tere |  Všelijaké domácí tvoření
Je tu léto, horko a touha dětí po zmrzlině. Spotřeba je rozhodně větší než má ochota k nákupu zmrzky. Pominu-li cenu a čas, stále se mi nelíbí složení běžných nanuků. Sáhla jsem tedy opět po osvědčené vodové domácí zmrzce. Tentokrát kromě rybízové z domácího rybízového sirupu vznikla i bezinková. A ta slaví obrovský úspěch.


Máte-li domácí bezinkový sirup, zkuste si udělat zmrzlinu!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Hrašulee Hrašulee | Web | 30. června 2016 v 21:24 | Reagovat

Zajímavý nápad :) My dělali takové z jahodového džusu Relax a taky paráda, chutnaly jako zmrzka Mrož :-)

2 Tere Tere | E-mail | Web | 30. června 2016 v 21:38 | Reagovat

[1]: Taky skvělé! Jahodové jsme dělali z mixovaných jahod - vlastně dřeň a je to mňamka. Tyhle sirupové mají výhodu, že příprava je blesková a suroviny vždy po ruce (tedy, než se zblajznou). :-)

3 Majki Majki | Web | 1. července 2016 v 15:38 | Reagovat

Souhlas, rychlá výroba a skvělý efekt. Bezinkovou zkusíme, jahůdkovou už máme.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama